Yamaha Artisti BiH

Rijad Habibović, Yamaha artist BiH

 Rijad Habibović je rođen u Tuzli  19.03.1990.godine. Prve korake sa muzikom ostvaruje u osnovnoj školi sa 11 godina kada počinje svirati klavir i gitaru po sluhu. Na takmičenjima dobija nagrade i osvaja prva mjesta. Nakon što su u mu roditelji kupili prvu klavijaturu i gitaru, prvi put uzima električnu gitaru u ruke i tada kreče njegov muzički put.

(više…)

Zoran Brkić

 

Zoran Brkić rodjen,1965 g Sa 10 g dobijam prvu gitaru I počinjem da vježbam I ućim nenormalno da bih sa 14 g poćeo da dobijam honorar na svirkama.

Sa 18 g več sviram sa raznim bendovima po lokalima duž Jadranske obale gdje su mogli da sviraju samo najbolji. Od 1999 aktivno pratim največe pjevače regiona na koncertima 2002 g. sa grupom Zivi Zid snimamo rock album za BHRT servis.

(više…)

Nenad Mikić Neno

Rođen u Prištini 1970. godine. Afinitet prema muzici otkriva davne 1980. godine,od kada se trajno opredjeljuje da bude muzičar i svira bubnjeve.

(više…)

Nenad Mikić Neno

ARBEN ISUFI

 

ARBEN ISUFI

Rodjen u Sarajevu 1970.g.

pocetkom ’90 postaje gitarista grupe “Rahela” u kojoj je ex pjevac “Divljih Jagoda” Toni Jankovic.Sa “Rahelom” snima singl za Zagrebacki “Jugoton” gdje je tekstopisac i kompozitor.

(više…)