Clavinova, CLP-535 M

3.677,10 KM

Nema na zalihi

SKU: CLAYL82C Kategorija:

Opis

Sa svojom Clavinova serijom, Yamaha je stvarno promijenila svijet digitalnih klavira, postižući nevjerojatne ciljeve preko 30 godina. Tvrtka je pokrenula prvi Clavinova model (koji je bio i prvi digitalni klavir ikad stvoren pod nazivom YP-40) još 1983. godine i od tada je dosegla sasvim novu razinu glasovirske tehnologije emulacije. Yamaha trenutno nudi više od dvanaest modela Clavinova digitalnih klavira, a jedan od najzanimljivijih modela u svojoj stvarnoj liniji je vjerojatno CLP-535. Yamaha CLP-535 je izrađen od elegantnog drvenog okvir konstrukcije koji prati tradiciju japanske tvrtke s urednim i ugodnim dizajnom pogodnim za bilo koju vrstu dnevnog boravka.

Povezivost uključuje dva izlaza za  slušalice, MIDI I/O, aux ulaz za spajanje media playera, stereo izlaz i dva USB priključka: jedan za MIDI svrhe, a drugi za spajanje vanjskog diska (korisno za audio snimanje ili medijska reprodukcija).Glavno sučelje nalazi se na lijevoj strani klavira. Tamo ćete naći LCD zaslon, četiri gumba za navigaciju, odjeljak Transport, Metronome i Dual / Split funkcije te konačno šest kategorija zvuka.

Jedna od najvažnijih značajki ovog Yamaha digitalnog klavira je nazočnost GH3X 88 tipki koje se temelje na renomiranom GH3, ali nudi sintetičke preklopke, kao i skok na svakoj tipki. Ova tipkovnica se ocjenjuje u četiri zone težine, a Clavinovi CLP-575 i CLP-585 imaju 88 ključeva koji su različito ponderirani pojedinačno i vraćaju se drugačije nakon što otpustite prst od ključa dobro. GH3X nudi osjetljivost na osjetljivost na 6 razina, koja korisnicima omogućuje dobivanje odličnog odgovora tijekom reprodukcije glasovira. Iako GH3X nema drvene tipke (što je značajka dostupna u višim modelima CLP linije, odnosno CLP 545, 575 i 585), prisutnost sintetskih tipki bjelokosti osigurava čvrsti osjećaj autentičnog klavira, a ne samo jeftina digitalna emulacija.

CLP-535 opbuhvata dva grand klavira u jednom Clavinova digitalnom klaviru: Yamaha CFX i Bösendorfer Imperial koji nude besprijekornu razinu svestranosti pijanista svih sposobnosti.

Karakteristike:

  • Klavirski zvuk semplovan je iz Yamaha CFX i Bösendorfer Imperial grand klavira
  • Graded Hammer 3X (GH3X) tipkovnica s sintetičkim tipkama bjelokosti i oprugama
  • 16-track snimanje i USB audio snimanje omogućuju vam dijeljenje glazbe
  • 303 lekcije iz popularnih klavirskih metoda
  • LCD za lakše korištenje
  • Inteligentna akustična kontrola (IAC) pruža optimalan ton na bilo kojoj razini glasnoće
  • Acoustic Optimizer nadopunjuje "cabinetry" za puniji ton
  • 34 Glasova

 

Za više informacija kliknite:  YAMAHA CLP-535

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Clavinova, CLP-535 M”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.