O nama – Detaljnije

O  kompaniji

about_img

PROMET-TEHNO d.o.o. je društvo čija je osnovna djelatnost  distribucija i prodaja muzičkih instrumenata i opreme. Društvo je osnovano  1995.godine, od   osnivanja surađuje sa vodećim svijetskim kompanijama što potvrđuju i dugogodišnji ekskluzivni ugovori o poslovnoj suradnji i zastupanju poznatih robnih marki na tržištu BiH kao što su YAMAHA MI i TOA -Japan.

Naši kupci su , pored amaterskih i profesionalnih muzičara, renomirana poduzeća, državne ustanove, škole i Akademije, strana predstavništva i vjerske ustanove, koji su prepoznali i potvrdili našu kvalitetu usluge.

Kroz vlastitu mrežu modernih i funkcionalno opremljenih maloprodajnih objekata odnosno YAMAHA muzičkih centara, nudimo kvalitetnu uslugu i ugodnu kupnju po povoljnim cijenama.

PROMET-TEHNO d.o.o. je od male  tvrtke za maloprodaju tehničke robe, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji, dugoročnom i promišljenom investiranju izrastao u jednu od vodećih društava za distribuciju i prodaju muzičkih instrumenata i opreme na tržištu BiH.

Daljni rast društva, unaprijeđenje organizacije rada i dobra logistička podrška kupcima su prepoznati od strane naših partnera . Promet-Tehno d.o.o. potpisuje nove ugovore o zastupanju i distribuciji robnih marki na tržištu BiH : REMO, DUNLOP, DiMARZIO, YAMAHA AV i PVS grupacija u kojoj se nalaze robne marke AUDAC, PROCAB i CAYMON.

Centralno skladište se nalazi u Bihaću ,preko kojeg našim kupcima i partnerima osiguravamo dobru opskrbu roba iz prodajnog programa naših dobavljača. Za dostavu roba koristimo usluge kurirskih firmi, sa kojima osiguravamo brzu, sigurnu i besplatnu dostavu na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine.

Uspjeh društva usko je vezan uz stvaranje dobrih partnerskih odnosa s dobavljačima i kupcima te stalna briga o zaposlenicima. Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Nastojimo im pružiti sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih i privatnih ciljeva , u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Strateški cilj društva je ostvarivanje ključne i dugoročno stabilne pozicije na tržištu BiH.
Misija PROMET-TEHNA je osigurati visoke standarde kvalitete u distribuciji muzičkih instrumenata i opreme te kroz maloprodajnu mrežu kupcima pružiti najbolju vrijednost za novac vodeći se načelima konkurentnosti i društvene odgovornosti.

Temeljna strategija društva je stalna edukacija i stručno usavršavanje zaposlenika kako bi našim kupcima osigurali stručnu i tehničku podršku.

Naš odnos sa zajednicom ostvarujemo kroz donacije i sponzorstva kojima podupiremo humanitarne aktivnosti i kulturne događaje, te aktivnosti usmjerene na djecu i mlade.