Line 6 Variax, Modeling Gitare

ISKLJUČIMO PRAVILA ! ! !

Osjetite tradicionalnu gitaru bez ograničenja. Prošlo je preko 80 godina otkrića tradicionalne električne gitare, a gitaristi se još uvijek bave istim ograničenjima performansi. Promjena postavki je spora i dugotrajna, a raspon tonova je ograničen. Da biste dobili različite zvukove ili alternativne štimove za koncerte ili studio, gitaristi trebaju više gitara - što je nepraktično i skupo. Bine su male, kao i mali prostor za prevoz. Zbog svega toga, ono što je „malo“, treba učiniti većim.

Zamislite da možete prebaciti svoju gitaru iz prirodne boje električne gitare na savršeno modelirane boje svjetski najuglednijih vrsta električnih, akustičnih i egzotičnih instrumenata, a sve s jednostavnim okretanjem gumba. Ili prebacujte trenutno na drugi štim, čak i u sredini pjesme. Zamislite spas za male prtljažnike ili da se soba za vježbu pojavi na pozornici. Zamislite da trenutnu akustičku, električnu, pa čak i alternativne štimove u istoj pjesmi - bez mijenjanja instrumenata.           Sve to je moguće s LINE 6 Variax. Ovi moderni instrumenti brišu ograničenja tradicionalnih gitara i potiču vašu kreativnost na uzbudljive i interesantne nove načine.
Gitara kao ni jedna druga.

Variax Shuriken naša je prva art/dizajnirana gitara sa dugom skalom i naprednom Variax® HD tehnologijom i asertivnim oblikom tijela.        Variax Shuriken gitara rezultat je intenzivne suradnje između LINE 6, Yamaha gitarskog razvojnog sektora i gitarista Stevea MacKay gitariste grupe Twelve Foot Ninja. Gitara dizajnirana za više stilova muzičkih i  tehnički zahtjevnijih. Variax Shuriken donosi izuzetnu svirljivost, jasan i konkretan ton, plus neusporedivu svestranost koju nudi Variax HD modeliranje.

 

Poslušajte zvukove koje proizvodi Variax line 6  gitara    http://line6.com/variax-modeling-guitars/sound/

No Comments Yet.

Leave a comment